Ilmoittautuneiden tietoja käsitellään Lyytissä ja ne poistetaan tapahtuman järjestelyiden osalta kuuden kuukauden kuluttua tapahtumasta. Järjestelytiimi voi käsitellä osallistujien tietoja myös Teams-alustalla tapahtuman järjestelyiden niin vaatiessa. Laskutustietoja käsitellään ja säilytettään lain edellyttämällä tavalla. Lisätietoja Helsingin Nuorkauppakamarin tietosuojakäytännöistä löydät täältä.

Ilmoittautuneista julkaistaan nimi, organisaatio ja vuoden 2022 tehtävä tapahtuman verkkosivuilla. Lista poistuu sivuilta viikon sisällä tapahtumasta. Näiden tietojen julkaisu on mahdollista estää ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuneita luovutetaan seuraavat tiedot Valo Hotel & Workille tapahtuman järjestelyiden vuoksi: nimi ja ilmoittautumisen yhteydessä kerrottu erikoisruokavalio.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa ja osallistujista luovutetaan tiedot Sivukselle seuraavasti: yli 6h koulutusten osallistujat liitetään Opintokeskus Siviksen rekisteriin (nimi, sähköpostiosoite ja sukupuoli), jota ei luovuteta ulkopuolisille tai käytetä markkinointitarkoituksiin. Sukupuolitietoa käytetään anonyymisti Opintokeskus Siviksen tekemässä tasa-arvotutkimuksessa.

Lyytin osalta tietosuoja-asioista löydät lisätietoja täältä ja Opintokeskus Siviksen osalta täältä.