Päiväohjelma ja majoitus

VALO Hotel & Work Helsinki on lämminhenkinen hotelli ja viehättävä työtila pohjoismaisella twistillä.

VALO tuo yhteen modernin kaupunkilaishotellin ja suomalaisen kesämökin tunnelman. Lämpimät puupinnat, metsän vihreä ja maan sävyt sekä modernit mökkituvan omaiset huoneet tuovat kodin tuntua matkaajan arkeen. VALOssa luonto on käden ulottuvilla ja kaupungin kulttuuri vain ratikkamatkan päässä.

Saapuminen onnistuu omalla autolla, julkisella liikenteellä, kävellen, pyöräillen tai taksilla. VALO Hotel & Work Helsinki sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 109, Helsinki (pysäköinnin sisäänajo osoitteesta Nauvontie 10, Helsinki).

Hotellin verkkosivuilta löydät lisätietoja hotellista ja pysäköinnistä löydät lisätietoja täältä. Jos saavut käyttäen julkisia kulkuneuvoja, pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen reittioppaan ja tietoa lipuista löydät HSL:n verkkosivuilta. Julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät sekä lentoasemalta että rautatieasemalta.

Osallistujien on mahdollista majoittua VALOssa sopimushintaan. Huonevaraukset jokainen hoitaa itse, majoituksesta löydät lisätietoja täältä.

Gaala

Gaala järjestetään juhlatila Aitiossa, Valo Hotel & Workin viereisessä rakennuksessa. 8. kerroksessa sijaitsevassa AITIO juhlatila tarjoaa erinomaiset tilat ja maisemat juhlahetkiin. Lisätietoja juhlatilasta. Juhlatilan osoite on Mannerheimintie 113, Helsinki.

Tervetuloa!